Welkom op de website van C&D (K9) Security.

De K9-Units vormen een belangrijk onderdeel van C&D Security, een kleinschalig flexibel no-nonsense bedrijf wat denkt in oplossingen, niet in problemen. Door kwaliteit en de resultaten van onze werkzaamheden voortdurend te meten en bij te stellen, maken we onze dienstverlening steeds professioneler. C&D Security bezoekt en controleert daarvoor met regelmaat haar medewerkers, cliënten en businesspartners op locatie, teneinde eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en te onderkennen. Door daar adequaat op te reageren maken we waar wat we beloven, een goede partner zijn in het creëren van veiligheid voor u, uw bedrijf, uw personeel en/of uw evenement en bezoekers.   

Met veiligheid en beveiliging heeft iedereen - direct of indirect - dagelijks te maken. Of het nu gaat om de veiligheid van mensen of de beveiliging van gebouwen, goederen of processen: elke situatie vraagt om een eigen aanpak. Als het om beveiligen en veiligheid gaat, is C&D Security van alle markten thuis maar de core-business bestaat uit werken met K9-Units, gecertificeerde hondengeleiders met hun diensthond. Dat is dan ook een belangrijk specialisme van C&D (K9) Security. Gediplomeerde hondengeleiders met gecertificeerde honden, KNPV of NBvdD,  zijn een waardevolle aanvulling op onze diensten. Vaak is aanwezigheid van de geleider met zijn hond al genoeg om kwaadwillende personen op afstand te houden.

C&D (K9) Security heeft de beschikking over hondengeleiders waarvan een aantal al meer dan 30 jaar in het vak werkzaam zijn. Wij beschikken ook over een uitgebreid netwerk van ZZP-ers die conform de wettelijke maar ook onze eigen (hoge) eisen werken. Alle hondengeleiders volgen wekelijks trainingen op hun of ons eigen oefen- en trainingsterrein. Deze trainingen zijn erop gericht om de hond en de geleider voor te bereiden op situaties die ze in de praktijk kunnen tegenkomen.
Onze hondengeleiders zijn flexibel inzetbaar bij diverse beveiligingsactiviteiten, maar hun inzet is speciaal geschikt voor situaties waarin extra preventie gewenst is of wanneer er risico aan de opdracht verbonden is. Bijv. bij beurzen, tentoonstellingen en sport- en muziekevenementen.

De aanwezigheid van onze hondengeleiders op industrieterreinen heeft een bewezen preventieve werking.
Ook gebeurtenissen als faillissementen en beslagleggingen en zeker ook (nieuw)bouwprojecten behoren tot ons werkterrein. Maar ook particulieren kunnen ons inhuren voor bewaking van de woning tijdens afwezigheid voor bijv. trouw-en rouwbijeenkomsten en/of vakanties.

C&D (K9) Security toont initiatief, is proactief, flexibel,  bovenal betrouwbaar en levert “tevredenheid”. 
En ook wel prettig, C&D (K9) Security werkt tegen concurrende en scherpe prijs, zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.
U komt dus niet voor verassingen te staan.

Kijk gerust eens rond op deze website en kijk wat C&D (K9) Security voor u kan betekenen.Voor additionele informatie, vragen en offertes kunt u gebruik maken van het contactformulier. Offertes zijn altijd vrijblijvend en kosteloos. Leest u vooral ook HIER  onze Algemene Voorwaarden.

24/7 Tot uw dienst

Beveiliging en het werken met honden is onze passie. De meest onmogelijke opdrachten, ook onder moeilijke omstandigheden en op vreemde momenten, voeren we graag voor u uit.

  • Bewezen effectief
  • Een veilig en rustgevend gevoel
  • Komt uw nachtrust zeker ten goede

HONDJES

BEERTJE In Memoriam 27 maart 2018
Syco
Cody R.I.P.
BEERTJE